5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияДвама американци споделят званието Най-добър шести играч на BBALL.BG за 14 кръг...

Двама американци споделят званието Най-добър шести играч на BBALL.BG за 14 кръг в НБЛ

Тауан Ейджи и Давонтей Джордан бяха с ключов принос за успеха на Балкан над Черно море Тича

За първи път през този сезон двама споделят званието Най-добър шести играч на BBALL.BG. Това се случи в 14 кръг, като той бе белязан от силното включване на двама американци на Балкан за победата над Черно море Тича с категоричното 113:41.

Тауан Ейджи и Давонтей Джордан достигнаха до еднакъв коефициент – 27. Те сториха това, след като прекараха по едно полувреме на игрището.

Тауай Ейджи отбеляза 15 точки за ботевградчани, които допълни с 12 борби, за да оформи шести дабъл-дабъл в шампионата. Освен това, крилото се отчете с 4 асистенции и 1 открадната топка. При стрелбата си бившият възпитаник на университета Айона бе 7/10 от средно разстояние и 1/1 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Неговият колега Давонтей Джордан пък приключи двубоя срещу варненци с 14 точки, като бе 7/8 при стрелбата си за две точки. В добавка, гардът остави срещу името си още 5 борби, 5 асистенции и 7 откраднати топки, което е негов личен рекорд през сезона в лигата.

Двама си поделят приза за MVP на BBALL.BG за 14 кръг в НБЛ

Идеална петица на BBALL.BG за 14 кръг в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани