9.6 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияПавел Маринов: Не е професионално да изглеждаме по този начин

Павел Маринов: Не е професионално да изглеждаме по този начин

Трябва да играем отборна защита, смята капитанът на Берое

Може би и умората си каза думата. Очевидно имаме някакви проблеми помежду си, като играчи. Трудно ни е да играем заедно. Трябва да разрешим това персонално. Не е професионално да изглеждаме по този начин„, смята капитанът на Берое Павел Маринов, чийто тим отстъпи на Академик с 68:93.

Имахме отворени стрелби, просто топката не влизаше в коша и от това може би загубихме самочувствие. Не успяхме да намерим ритъм в нападение, което е грешка. Не трябва да търсим начини да сe разиграваме с нападението, а просто трябва да играем отборна защита. Това ще ни даде повече енергия за нападение„, допълни пред Max Sport крилото на старозагорци.

Мачовете в Балканската лига са и добра тренировка за плейофите, които предстоят. Няма много време за мислене, трябва да починем, да свършим малко работа в залата и продължаваме„, каза още Павел Маринов, който приключи срещата от 22 кръг в НБЛ с 13 точки и 9 борби.

Академик в Топ 4 на НБЛ с Александър Груев като треньор

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани