8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияДарин Иванов: Отборът има потенциал

Дарин Иванов: Отборът има потенциал

Ние, както виждате сме 5-6 човека, това няма как да не се отрази, каза още капитанът на Берое

„Бяхме дошли във Варна, разбира се, с нагласата да победим. Очаквахме здрав мач, но не се получи такъв, поне за публиката. Завърши с голяма разлика, която ние не очаквахме. Това мисля, че не е реалната разлика“, каза баскетболистът на Берое Дарин Иванов след загубата от Черно море Тича със 76:94 в мач от НБЛ.

„Ние, както виждате сме 5-6 човека, това няма как да не се отрази. Играем по 40 минути, вкарват ни над 90 точки и мисля, че няма как с такава защита да искаме резултати. Първо, трябва да се оправят контузените, да се съберем в пълен състав, да потренираме и тогава резултатите ще дойдат. Иначе в този състав не ни чака нищо добро„, смята капитанът на старозагорци, които са с баланс от 3-5 в лигата.

„Разбира се, че отборът има потенциал, то се видя в началото на първенството, но изпаднахме в една дупка, в която стана така, че не можем да тренираме нормално. Тренираме по 5-6 човека, което неминуемо се отразява на формата, на отборната игра и мисля, че това не е реалното лице на отбора. Но мисля, че нещата ще тръгнат, когато се съберем заедно всички. Цел пред отбора има – Берое винаги е бил в Топ 6. Така, че това си остава като основна цел и ще я гоним до последно“, добави Дарин Иванов.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани