18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Освободеният отбор играе за удоволствие и за честта си

Йордан Янков: Освободеният отбор играе за удоволствие и за честта си

Много е важно, че победихме, отговори треньорът на Академик

Този мач е типичен за това, че напрежението играе голяма роля в отбора и освободеният отбор играе за удоволствие и за честта си. Мисля, че за всеки един от нашия отбор такъв тип мачове е много полезен, защото така се гради характера на един състезател и треньор. Много е важно, че победихме и това е една огромна крачка към плейофите и оттук нататък трябва да направим анализ на нещата“, заяви треньорът на Академик Йордан Янков след успеха над Черно море Тича с 92:85 в мач от НБЛ. 

„Аз отдавам моментните периоди на лошо представяне на точно това напрежение, което беше в нас. Говорили сме с момчетата и всеки знае какви са нашите цели до края на сезона. Ако покажем характер в събота срещу Шумен, ще излезем победители, смята наставникът на пловдивчани, които са с баланс от 8-16.

Ето какво сподели за срещата гардът на Академик Джейлън Минет, който вкара 18 точки:

Това е страхотна победа за нас. Играхме като отбор и поздравявам момчетата за успеха. Ще се борим за влизането в плейофи. Трябва да работим още по-усърдно във всяка изминала тренировка и да изглеждаме още по-добре в мачовете.”

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани