11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт подчини Торонто у дома (видео)

Голдън Стейт подчини Торонто у дома (видео)

Шампионите в НБА с победа №25 през този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт регистрира втори пореден успех в НБА. Пред своята публика в „Чейс сентър“ шампионите се наложиха над Торонто със 129:117, с което се поздравиха с общо 25-та победа в най-силното първенство в света през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри завърши с 35 точки за Голдън Стейт, които гарнира с 9 борби и 11 асистенции. Клей Томпсън добави 29, от които 6 тройки, и 8 борби. Джонатан Къминга приключи с 15 точки.

Фред ВанВлийт бе най-добър за Торонто с 28 точки и 10 асистенции. Скоти Барнс се отчете с 24, 6 борби и 5 асистенции. Паскал Сиакам остана с 21 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Резервите на Уориърс, водени от Джонатан Къминга, отбелязаха 39 срещу 26 точки за пейката на Торонто. Къминга бе автор на четири поредни тройки в последните три минути на третия период, с което изведе Голдън Стейт до аванс от 14 точки за 98:84. До финалната сирена селекцията на Стив Кър не изпусна преднината си.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 31 януари Голдън Стейт ще играе срещу Оклахома, докато утре сутрин Торонто ще излезе срещу Портланд.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – ТОРОНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани