11.8 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАМилуоки не се огъна на финалния щурм на Индиана (видео)

Милуоки не се огъна на финалния щурм на Индиана (видео)

Янис Адетокунбо наниза 41 точки за Бъкс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки достигна до третата си поредна победа в НБА. Лидерът в Централната дивизия на Източната конференция надделя над Индиана след 141:131 като гост, с което записа общо 32-ри успех в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Един от капитаните на отборите в Мача на звездите в НБА Янис Адетокунбо показа страхотна форма и реализира 41 точки за Милуоки, допълнени от 12 борби и 6 асистенции. При стрелбата си от игра гръцкият национал бе 16/29.

От неговите колеги Жрю Холидей се отчете с 20 точки, 9 борби и 9 асистенции. Крис Мидълтън се разписа със 17, макар че игра само 15 минути.

Майлс Търнър бе най-добър за Индиана с 24 точки и 5 борби. Бъди Хийлд вкара 22 плюс 5 борби. Бенедикт Матурин остана с 21 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: Бъкс заложиха на силна игра в нападение през първото полувреме, допълнена от успешна стрелба от тройката, за да достигнат до аванс от 33 точки в края му. След паузата Пейсърс не се отказваха и намалиха до 99:114. През последната четвърт домакините сведоха пасива си до 7 точки, но Янис Адетокунбо и Милуоки не позволиха обрат.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 януари Милуоки ще приеме Ню Орлиънс, докато Индиана ще играе срещу Мемфис.

СТАТИСТИКА ОТ ИНДИАНА – МИЛИОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани