9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт отказа Портланд (видео)

Голдън Стейт отказа Портланд (видео)

Серията на Стеф Къри от 268 поредни мача с поне една тройка в НБА бе спряна

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт записа втора поредна и общо 12-та победа в НБА този сезон. Селекцията на Стив Кър надделя над Портланд със 118:114 като гост.

НАЙ-ДОБРИ: Клей Томпсън отбеляза 28 точки за Голдън Стейт. Андрю Уигинс добави 25 и 7 борби. Трейс Джаксън Дейвис се включи от пейката с 14 точки и 8 борби.

Джеръми Грант бе най-резултатен за Портланд с 30 точки, 7 борби и 6 асистенции. Анфърни Саймънс се разписа с 24 и 7 асистенции. Скот Хендерсън остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Уориърс спечелиха битката под двата ринга, като овладяха общо 43 срещу 37 борби за Портланд. Освен това, гостите направиха и повече асистенции – 31 срещу 23 завършващи подавания за съперника.

И ОЩЕ: Рекордната серия на Стеф Къри от мачове с поне една тройка в НБА приключи до 268. В този двубой лидерът на Уориърс бе 0/8 зад дъгата, както и 2/12 при стрелбата си от игра, приключвайки само със 7 точки. Той стартира тази поредица на 1 декември 2018 г. в Детройт.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 20 декември Голдън Стейт ще излезе срещу Бостън, докато Портланд ще има за съперник Финикс.

СТАТИСТИКА ОТ ПОРТЛАНД – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани