18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт не остави съмнения срещу Минесота (видео)

Голдън Стейт не остави съмнения срещу Минесота (видео)

3 поред за шампионите в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт достигна до трети пореден триумф в НБА. Шампионите надиграха Минесота със 137:114 като гости, като вече имат баланс от 11-10 и са девети на Запад.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри остана на крачка от трипъл-дабъл за Голдън Стейт – 25 точки, 11 борби и 8 асистенции. Джордан Пул се включи от пейката с 24 и 6 асистенции. Клей Томпсън вкара 21 точки. Дреймънд Грийн оформи дабъл-дабъл – 19 и 11 асистенции.

Антъни Едуардс бе най-резултатен за Минесота с 26 точки, като бе 10/11 от фаул линията. Карл-Антъни Таунс отбеляза 21. Джейлън Ноуъл се прибра в съблекалнята с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: Уориърс не се забавиха и си гарантираха комфортна преднина още в първата част, спечелена от тях с 47:27. В остатъка от срещата Голдън Стейт нямаше проблеми да контролира темпото, като навъртя общо 20 тройки от 47 опита.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Минесота ще гостува на Вашингтон, докато на 30 ноември Голдън Стейт ще играе срещу Далас.

СТАТИСТИКА ОТ МИНЕСОТА – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани