11.8 C
София
петък, май 10, 2024
НачалоБългарияАлександър Алексиев: Вадим си поуки от всяка среща

Александър Алексиев: Вадим си поуки от всяка среща

Момчетата изиграха много силен двубой срещу един много сериозен отбор, бе мнението на наставника на Ямбол

„Добър мач за нашия отбор. Благодаря на момчетата, че не паднаха духом, въпреки последните мачове и изиграха много силен двубой срещу един много сериозен отбор, какъвто е Балкан. Играхме сърцато и показахме добър баскетбол, но липсата на опит си каза думата. Твърде млади сме и не успяваме да разчетем определени ситуации и да задържим разликата“, коментира наставникът на Ямбол Александър Алексиев след загубата от Балкан с 84:89 в среща от НБЛ.

Вадим си поуки от всяка среща. Мислим мач за мач. Иска ми се да повторим играта си от този двубой и в следващия ни домакински мач срещу Рилски спортист. Вярвам, че с такъв баскетбол шансовете ни за плейофите са не само математически, но и игрово реални. Благодарим на публиката за подкрепата. Ние ще се постараем да си свършим работата“, добави треньорът на „жълто-сините“, които са девети с баланс от 7-19.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани