10.2 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияГеорги Глушков с визита в Гърция

Георги Глушков с визита в Гърция

Президентът на БФБ на среща с колегата си от федерацията в южната ни съседка Евангелос Лиолиос

Президентът на БФБ Георги Глушков е провел специална среща с президента на гръцката федерация Евангелос Лиолиос. Двамата са се срещнали в Атина по време на първата проява по нов проект с участието на двете федерации.

Българската и гръцката централа ще си партнират с колегите си от Кипър и Северна Македония по проект от програмата на Еразмус + Спорт, наречен: „Борба с половите предразсъдъци в баскетбола“. Георги Глушков присъства в гръцката столица по лична молба на Лиолиос. Двамата са обсъдили бъдещото сътрудничество между двете федерации.

Говорихме за по-близко сътрудничество между двете федерации. Основните ни приоритети са обмен на опит в развитието на баскетбола при подрастващите и съвместна работа в подготовката на треньорите. Постигнахме и принципна договорка за разширяване на кооперацията със съседните страни като Северна Македония и Кипър“, сподели президентът на БФБ.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани