6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНационални отбориГеорги Глушков: Момчетата трябва да са подготвени

Георги Глушков: Момчетата трябва да са подготвени

Доволен съм от младите, допълни президентът на БФБ

Изиграхме важен мач, победихме и сега вече мислим за следващите мачове. Някои ми харесаха, някои не, но мачът с Румъния свърши и вече мислим за Европейското първенство. Важно е да са здрави“, заяви президентът на БФБ Георги Глушков след победата над тима на Румъния с 84:72 в предварителните квалификации за следващия Еврошампионат и преди заминаването за тазгодишния.

„Играта е такава и случилото се ще ни е за урок, че 1-2 минути са 10 точки разлика. Момчетата трябва да са подготвени. Трябва да са готови и се надявам, че е така. Доволен съм от младите. Те трябва да се доказват при всяка възможност„, добави той.

Няма нужда да шокираме Испания. Важното е да излезем с нашето самочувствие да играем срещу тях. Сега дали те ще ни подценят, това е техен въпрос. Важното е ние да излезем концентрирани и да играем на 100 процента, пък каквото се случи„, завърши Георги Глушков.

ПрезGoogle
ИзточникБТА
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани