8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаРеал Мадрид подчини Цървена Звезда (видео)

Реал Мадрид подчини Цървена Звезда (видео)

4 поред за испанския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид завоюва четвъртата си поредна победа в Евролигата. Пред своята публика селекцията на Пабло Ласо намери правилната тактика срещу Цървена Звезда след 79:67 в мач от 11 кръг в турнира на богатите. Испанският гранд е с баланс от 9-2 и е лидер в класирането, докато сърбите са 14-ти с 4 успеха и 7 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Еди Таварес даде тон на Реал Мадрид с 15 точки. Венсан Поарие добави 14 и 8 борби. Адам Ханга се отчете с 11 точки и 6 борби.

Остин Холинс бе най-резултатен за Цървена Звезда с 16 точки. Майк Цирбс остана с 12.

КЛЮЧЪТ: 32:32 след едно полувреме игра имаше на таблото. След паузата обаче домакините повишиха ефективността си и си осигуриха двуцифрено предимство за 57:46. Мадридчани реализираха 13 точки в първите четири минути от последната част, за да дръпнат със 70:51 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 25 ноември Реал Мадрид ще спори с Баскония, а ден по-късно Цървена Звезда ще има за съперник УНИКС Казан.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани