11.7 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: За 46 часа играчите успяха да ми отговорят

Васил Евтимов: За 46 часа играчите успяха да ми отговорят

Моята идея е да минем първия кръг на плейофите, добави наставникът на Черноморец

Искам да поздравя Веско Георгиев за феноменалната дълга кариера, която направи. Много се радвам, но рано или късно този момент идва за всеки един от нас. Аз даже му казах преди мача, че следващата година ще бъде много трудно, за да може да разбере, че вече не може да играе баскетбол. Поне така беше при мен, не знам. Искам да го поздравя“, заяви наставникът на Черноморец Васил Евтимов след победата над Черно море Тича с 99:79.

Да, накрая загубиха мача, но ние все пак имахме цел – да дойдем тук и да го спечелим. Искам да поздравя моите момчета. Не бях доволен от някои от играчите миналия мач – от Влатко Гранич, от Константин Коев, Георги Боянов направи лош мач. За 46 часа те успяха да ми отговорят, да ми покажат, че са готови за най-голямото предизвикателство, което имахме тази година и да дойдем тук и да спечелим този мач, защото в момента си осигурихме четвъртото място. Аз се гордея с тях, възхищавам им се“, добави треньорът на бургазлии.

Ние вкарахме 99 точки на отбор, който много хора не вярват, че могат да вкарат 99 точки, но когато те играят заедно, резултатите винаги са налице. Мен това ме радва страшно много, защото ни остава още един мач срещу Рилски спортист, който за мен ще бъде тренировъчен мач, това няма да бъде истински мач. Остава да подготвя моите играчи за плейофите, ще имаме домакинско предимство, завършихме четвърти, както и миналата година. Сега моята идея е да минем първия кръг на плейофите„, завърши бившият национал.

Черноморец спечели в морския сблъсък в последния мач на Веселин Георгиев във Варна (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани