10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАМилуоки удържа Лейкърс за 9 поред в НБА (видео)

Милуоки удържа Лейкърс за 9 поред в НБА (видео)

Леброн Джеймс получи почивка за "езерняците"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки записа девета поредна победа в НБА. Бъкс не се дадоха на Лос Анджелис Лейкърс, които бяха без Реализатор №1 в лигата за всички времена Леброн Джеймс, след 115:106 като гости. Отборът на Майк Буденхолзър е с баланс от 38-17 и е втори в класирането на Източната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо поведе колоната на реализаторите за Милуоки, достигайки до дабъл-дабъл – 38 точки и 10 борби плюс 6 асистенции. Крис Мидълтън добави 22 и 5 борби. Жрю Холидей се отчете с 18 точки, 7 борби и 7 асистенции.

Денис Шрьодер бе най-добър за Лейкърс и също достигна до двойните показатели – 25 точки и 12 асистенции. Антъни Дейвис вкара 23 в добавка към 16 борби. Остин Рийвс остана  с 18 точки.

И ОЩЕ: Леброн Джеймс получи почивка за Лейкърс, заради проблемите с възпаления му ляв глезен. Преди двубоя от клуба почетоха постижението на крилото с церемония, на която той благодари на своите фенове и семейството си, като същевременно описа седмицата като „сюрреалистична“.

КЛЮЧЪТ: Бъкс изоставаха с 11 точки през първото полувреме, но намериха начин да стигнат до обрат след почивката. Във втората част от срещата Янис Адетокунбо взе нещата в свои ръце и реализира 23 точки, за да донесе обрата на гостите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 февруари Милуоки ще излезе срещу Клипърс, докато ден по-късно Лейкърс ще имат за съперник Голдън Стейт. 

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани