7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияГалин Стоянов: Истината е, че ни вкараха много тройки през ръка

Галин Стоянов: Истината е, че ни вкараха много тройки през ръка

Гордея се, че не се отказахме, заяви наставникът на Черно море Тича

Две са нещата, които правят много голямо впечатление. Първото е разликата в борбата между двата отбора – 47-28 в полза на Черноморец и борбите под нашия кош са разделени почти наравно 15-18 за нас. Очевадно на нас ни липсваше нашият американец Терънс Томпсън. За съжаление, в хода на мача контузии получиха Мартин Стефанов, Георги Боянов, накрая и Лъчезар Димитров, Алекс Стойков… направо останахме почти без опции за игра. Другото, 25-13 асистенции, явно по-добре са движели топката състезателите на Бургас и оттам идва и високият процент от тройката – 12 тройки“, анализира играта на своя Черно море Тича треньорът Галин Стоянов след загубата от бургазлии с 84:97.

Истината е, че ни вкараха много тройки през ръка, които много трудно могат да бъдат спрени. Гордея се, че не се отказахме. В един момент разликата беше около 25 точки. Останахме без част от титулярите, но съм горд, че момчетата показаха характер. На мен дори по едно време ми стана лошо. След лошо изкълчване на крака, Георги Боянов беше готов да влезе в игра с контузия. Това значи, че някой има не просто сърце, а е звяр. Веско доизигра последните две минути с контузия и то на пълна скорост“, призна наставникът на варненци.

Не ни достигнаха силите определено и класа в подкошието. Липсваше човешки ресурс и 3-4 души като се контузят в хода на мача, става практически невъзможно в такъв състав“, смята Галин Стоянов.

Черноморец направи още една крачка към Топ 4

Ето и мнението за двубоя на Георги Боянов:

„Поздравявам Черноморец, играха по-добре и победиха. Нашият отбор, като изключим третата част, игра прилично, може би в защита трябваше да бъдем една идея по-активни. Мисля, че в тази трета част аз имам голяма вина, защото не бях толкова активен. Чувствам, че трябва да нося повече отговорност и бих поел вината за тази трета част.“       

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани