7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЧерноморец направи още една крачка към Топ 4

Черноморец направи още една крачка към Топ 4

Бургазлии спечелиха срещу Черно море Тича у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Черноморец продължава битката за Топ 4 в края на редовния сезон в НБЛ. В своята зала „Бойчо Брънзов“ отборът на Васил Евтимов се наложи над Черно море Тича с 97:84 в отложен мач от 21 кръг в мъжкия ни елит. Бургазлии имат баланс от 11-12, колкото има и петият Берое, докато „моряците“ са девети с 2 успеха и 21 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Марвин Смит се отчете с 23 точки и 7 борби за Черноморец. Константин Коев добави 22 и 10 борби. Уендъл Люис финишира с 18 точки и 16 борби. Дианте Болдуин се разписа с 18, 5 борби и 11 асистенции.

Георги Боянов бе най-резултатен за Черно море Тича с 27 точки и 9 борби. Лъчезар Димитров и Мартин Стефанов реализираха по 11. Веселин Георгиев и Пламен Алексиев останаха с по 10 точки, като последният направи и 5 асистенции.

И ОЩЕ: В игра за „акулите“ се появи и помощник-треньорът Михаил Капитанов, който се задържа на паркета 4 минути. На сметката си той остави 1 борба и 1 асистенция.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 април Черноморец ще приеме Спартак Плевен, а Черно море Тича ще играе с Левски Лукойл. 

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ – ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани