11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАВ Сакраменто отчетоха приноса на Везенков за успеха над Оклахома (видео)

В Сакраменто отчетоха приноса на Везенков за успеха над Оклахома (видео)

Майк Браун и Кийгън Мъри с добри думи за българина

Александър Везенков отбеляза 6 точки в 8-те си минути в игра при успеха на Сакраменто над Оклахома със 105:98 в първия мач на своя тим от новия турнир в НБА. Крилото добави към статистиката си още 1 борба и 1 открадната топка, като бе 2/3 при стрелбата си от тройката.

Усилията на българина бяха отбелязани както от неговия треньор в Кингс Майк Браун, така и от един от съотборниците му Кийгън Мъри. 

Саша не бе играл мач и половина, но когато му казахме да влиза, той излезе на паркета и отбеляза няколко важни тройки за нас. Неговият принос е важен, бе мнението на Майк Браун.

Той влезе от пейката, появи се на терена, взе някои важни изстрели, повлия на играта и даде искрата на нашия отбор. Саша винаги е готов да се включи в игра. Миналият мач той не се игра, както и през първото полувреме на този, но с включването си в третата част ни помогна„, каза Кийгън Мъри по време на пресконференцията след срещата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани