18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАВ Гърция вече се заговори какво предлага Сакраменто на Везенков

В Гърция вече се заговори какво предлага Сакраменто на Везенков

Преговорите между двете страни са в ход

Бъдещето на Александър Везенков продължава да вълнува всички, не само у нас, но и в Гърция, както и отвъд океана. Според журналистът Харис Ставру, Сакраменто  предлага на българина част от $12.5 млн. на година за от една до четири години.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Basketballmaniacs (@basketballmaniacs_)

Според информацията, Кингс са се разтоварили от договора на Ришон Холмс ($25 млн.), изпращайки го в Далас. С този ход „кралете“ са направили достатъчно място до тавана на заплатите и сега вече имат повече финансова гъвкавост.

Преди ден генералният мениджър на Сакраменто в НБА Монти МакНайър сподели, че от клуба ще преценят възможностите си относно привличането на Александър Везенков около 1 юли. Самият той похвали българския национал, който изнесе страхотен сезон с екипа на Олимпиакос.

Кингс държаха под око Александър Везенков през последните месеци, като дори на няколко пъти изпращаха представители да наблюдават изявите му по терените на Стария континент, включително и тези в гръцкия шампионат. Сакраменто получи правата на Спортист №1 на България за 2022 г. за лигата през миналото лято от Кливланд.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани