13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияВеселин Георгиев: Радостен съм, че последният ми мач бе в Шумен

Веселин Георгиев: Радостен съм, че последният ми мач бе в Шумен

Аз ще помагам отстрани както мога на играчите на Черно море Тича, увери крилото

След 19 години в мъжкия баскетбол Веселин Георгиев изигра последния си мач в своята кариера. Крилото облече за последен път екипа на Черно море Тича в родния си град Шумен, където прави първите си стъпки в играта.

„Желание и борба трябва да виждаме всеки мач, доста често през сезона ни се получаваше. Нещо малко не ни достига все още. Отдавам го на опита, правим елементарни грешки, които впоследствие се оказват решаващи. Надявам се занапред да ги изчистват и да стават все по-добри. Трудът им да се отплаща с победи. Аз ще помагам отстрани както мога. Да, отстрани ще е по-трудно, не че на терена не е, но навън нещата не зависят от теб. Надявам се с каквото мога да съм полезен. Имам сантимент към Шумен. Аз се радвам, че предпоследният ми мач бе във Варна, където реално израснах като играч, а последният ми мач е в Шумен, където всичко започна за мен в баскетбола. Тук и свършва професионално, затова съм радостен“, сподели капитанът на Черно море Тича Веселин Георгиев.

Шумен с победен завършек на сезона в НБЛ (видео)

Веселин Георгиев слага край на кариерата си

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани