18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияДаниел Клечков: Искам да отдам значимото на Веско Георгиев

Даниел Клечков: Искам да отдам значимото на Веско Георгиев

По всяка вероятност отбор ще има, добави наставникът на Черно море Тича

Ние имаме някакво напрежение, когато играем срещу Шумен. Може би защото очакваме, че двата отбора са близки и когато се пече мачът, вземаме грешни решения и има напрежение. Този път съм доволен от защитата на моя отбор, но пък в нападение имаме хора с много нисък принос и лесни ситуации, които са изтървани. Отново Шумен ни преборва, но успяваме основния им висок играч да го опазим, което преди не успявахме, мисля има само две точки, но 16 борби. Доволен съм от защитата, определено имаше раздаване, затова имахме 10 човека, за да се получи това нещо. Но в нападение изиграхме слаб мач, доста индивидуални действия, по-малко отборна игра“, бе мнението на наставника на Черно море Тича Даниел Клечков за срещата в Шумен, която бе последна за отбора му в НБЛ през този сезон.

Шумен с победен завършек на сезона в НБЛ (видео)

Искам да отдам значимото на Веско Георгиев, той започва баскетбола в Шумен и изигра последния си професионален баскетболен мач в Шумен. Голямо браво за него, за професионализма му, затова че е пример за тези млади момчета. Относно финансовите неща, горе-долу са пооправени, по всяка вероятност отбор ще има, в какъв вид ще е отборът ще разберем по-напред. Труден сезон, но има реалности, които не можем да преборим в момента. Отборът е твърде млад, но въпреки че сме последни в класирането този сезон не е загуба за тези момчета, а опит и във времето ще се прояви. Може би Черно море изигра най-силните си мачове срещу водещите отбори. Там напрежението пада. Понеже знаем, че като играем срещу по-силен отбор е по-трудно да победим и играем с по-малко напрежение, играем по-добре. Когато са такива мачове, където имаме шанс да победим, играем с много голямо напрежение. Предполагам е от младостта и би трябвало във времето да се изчисти“, каза още треньорът на „моряците“, които финишират 10-ти в края на редовния сезон с баланс от 1-26.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани