19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияВенцислав Петков: Изиграхме лош мач в нападение

Венцислав Петков: Изиграхме лош мач в нападение

Надявам се след Нова година да си свършим работата, каза още гардът на Левски

Като цяло изиграхме лош мач в нападение. Загуби ни се организацията и оттам идват малкото асистенции. Със сигурност Ивица Радич дава разликата, защото ни е основен център и беше болен дълго време. В крайна сметка това не е оправдание, но не успя да се включи по най-добрия начин. Надявам се за следващите мачове всички да влезем в оптимална форма, за да се представим по-добре“, каза пред Маx Sport баскетболистът на Левски Венцислав Петков след поражението от Балкан с 69:80 в мач от 9 кръг в НБЛ.

Не мисля, че тези три загуби от Балкан могат да ни повлияят. Все пак има още много мачове. Надявам се всички в отбора да са здрави, за да тренираме добре и да се получат нещата. Това ще ни окаже влияние в края на сезона. Със сигурност ще ни бъде от полза, ако Чавдар се върне срещу Рилски. Излизаме във всеки мач по един и същи начин и се надявам след Нова година да си свършим работата“, допълни гардът, който остави на сметката на шампионите 20 точки.

Балкан няма празно срещу Левски този сезон

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани