21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Няма значение кой започва и кой влиза от пейката, ние...

Небойша Видич: Няма значение кой започва и кой влиза от пейката, ние сме един отбор

Ако искаме да бъдем сериозен отбор, така трябва да продължаваме, смята наставникът на Балкан

Разликата в асистенциите, доброто раздаване на топката и добрият процент от тройката се оказаха достатъчни да стигнем до победата. Няма значение кой започва мачовете и кой влиза от пейката. Ние сме един отбор. Направихме корекции в състава, когато Трейвин Тибодо игра като леко крило, а Ивица Радич седеше на пейката. Ние нямаме проблеми със защитата. Имаме проблеми с техническите грешки. Само в този мач сме направили 18. Нашият отбор не трябва да има проблеми със стрелбата, защото селекцията е направена, така че да разполага с много добри стрелци„, заяви пред Max Sport треньорът на Балкан Небойша Видич след успеха над Левски с 80:69 в мач от 9 кръг в НБЛ.

Надявам се, че Дерик Маркс няма често да прави такъв мач от гледна точка на асистенциите и Станимир Маринов да бъде здрав. Дерик Маркс е комбо гард, който може да помага и на позицията на плеймейкъра. За нас това не е странно, но тези 8 асистенции са сериозно постижение за него. Не е лесно да се бележат точки в българското първенство, когато играем едновременно с Николай Грозев, Крис Минков и Маркс, които са здрави момчета. С тях сме по-добри в защита. В тази среща повлия и добрата игра на Калил Дюкс, което е още една причина да спечелим“, допълни наставникът на ботевградчани, които записаха шеста победа в шампионата през този сезон.

Всички баскетболисти обичат да играят мачове. Нормално е един отбор да има по две срещи за една седмица. Не е лесно, през януари ще трябва да изиграем цели 10 мача, но това е Балкан. Ако искаме да бъдем сериозен отбор, така трябва да продължаваме“, завърши Небойша Видич.
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани