10.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияДимитър Димитров: Излязохме доста по-освободено в нападение

Димитър Димитров: Излязохме доста по-освободено в нападение

Това, че ограничихме Левски до 7 асистенции ни помогна, сподели капитанът на Балкан

Днес излязохме доста по-освободено в нападение. Нямаше го това напрежение, което се получи в предишните мачове. Мисля, че този двубой е едно стъпало напред, както казах след срещата с Апоел, трябва да вървим нагоре. Това, че ограничихме Левски до 7 асистенции ни помогна. Нашият проблем през този сезон не е в защита, ние играем солидно в отбрана, а в нападение. Днес направихме още един добър мач в защитата, но имахме и добро нападение„, сподели пред камерите на Max Sport капитанът на Балкан Димитър Димитров след успеха над Левски с 80:69 в мач от 9 кръг в НБЛ.

Ивица Радич е един много добър играч. Може би нямаше толкова енергия, защото е бил болен. В предишните мачове той игра доста добре срещу нас. Бяхме силно мотивирани да спрем тази негова добра игра под коша. Ще издържим на темпото с натоварената програма. Това е най-добрият вариант за нас – да играем. Така се развиваме по-добре„, каза още крилото, който се отчете с 14 точки за победата на „зелените“.

Балкан няма празно срещу Левски този сезон

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани