6.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаВезенков: Трябва да покажем енергия и страст срещу ЦСКА Москва

Везенков: Трябва да покажем енергия и страст срещу ЦСКА Москва

Опитваме се отново да си върнем ритъма, добави крилото на Олимпиакос

Александър Везенков и съотборниците му от Олимпиакос заминаха за Русия, където утре (3 декември) от 19.00 ч. ще се изправят срещу ЦСКА Москва.  Крилото, който наскоро се завърна в игра след карантина заради COVID-19, сподели очакванията си за срещата.

Със сигурност е добре, че отново можем да тренираме заедно. Опитваме се отново да си върнем ритъма и да наваксаме пропуснатото. Така че ние сме готови за утрешния мач. ЦСКА Москва е много силен отбор и трябва се раздадем максимално, за да стигнем до победата”, заяви Александър Везенков.

Съперникът ни разполага с много талантливи играчи, затова трябва да направим всичко необходимо и да се възползваме от шансовете си. Трябва да играем добре в защита, да контролираме борбите и да покажем енергия и страст. Трябва да лимитираме силните страни на руснаците”, добави баскетболистът на Олимпиакос.

Александър Везенков се завърна на терена в Гърция

Александър Везенков е доволен от новата инициатива на гръцкия гранд, която помага в битката с коронавируса чрез демонстративни мачове в Пирея.

Страхотна инициатива от страна на нашия клуб, не само заради срещите, но и заради даренията. Много е хубаво, че това ще продължи, когато програмата ни го позволява. Приятно е, защото се борим с това и предлагаме на хората нещо за забавление”, смята 25-годишният българин.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани