5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков се завърна на терена в Гърция

Александър Везенков се завърна на терена в Гърция

18 минути в игра за крилото срещу Колосос

След двуседмичната пауза заради карантината около коронавируса, Александър Везенков се завърна в игра за Олимпиакос в Гърция. Това се случи в първия мач от специалната поредица двубои, организирани от гранда от Пирея в подкрепа на всички, които се борят с коварния вирус.

206-сантиметровото крило се появи сред титулярите при успеха на Олимпиакос над Колосос с 95:73 в демонстративен мач, който се проведе в Двореца на мира и дружбата. Българинът реализира 4 точки, допълнени от 3 борби и 3 асистенции за 18 минути, като бе 2/2 от средно разстояние.

От неговите съотборници Йоргос Принтезис се отчете с 20 точки. Хасан Мартин добави 14. Костас Слукас завърши с 12 точки.

Карим Кантер бе най-добър за Колосос с 20 точки.

Преди началото на срещата бе връчен чек за закупуването на преносим респиратор за деца и възрастни хора. Освен това, на една от болниците в града бяха дарени 10 000 маски, нужни като предпазни средства в битката с COVID-19.

“Заедно се борим и срещу COVID-19” е инициатива на Олимпиакос, в която всеки първи ден от седмицата от клуба ще организират в своята зала приятелски срещи с гръцки и чуждестранни отбори.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани