11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАВезенков след неофициалния си дебют за Сакраменто: Работя всеки ден (видео)

Везенков след неофициалния си дебют за Сакраменто: Работя всеки ден (видео)

Винаги е различно, когато играеш, а не гледаш по телевизията, сподели крилото

Александър Везенков записа първи минути за новия си тим Сакраменто. Това се случи при загубата на Кингс от Торонто в първия им мач от подготовката преди новия сезон в НБА. Селекцията на Майк Браун отстъпи на съперника с 99:112 във Ванкувър.

206-сантиметровият баскетболист се превърна в реализатор №1 за отбора си в двубоя. В него той се разписа с 12 точки, 2 борби и 1 асистенция за 12 минути на паркета в „Роджърс Арена“.

Винаги е различно, когато играеш, а не гледаш по телевизията. Това беше първият ни мач от предсезонната подготовка. Ние се опитваме да подредим парчетата заедно и да играем по-добре. Очевидно резултатът не бе най-добрият, но оставаме верни на това, което правим на тренировките. Трябва да подобряваме много неща, за да бъдем готови за първия мач от сезона“, заяви Александър Везенков след срещата.

Съвсем различно е от това, което е в Евролигата, макар и в двубой от подготовката. Темпото е по-различно, по-бързо е. Всеки мач има своя собствен чар. Работя всеки ден, няма друг начин да се изправиш срещу предизвикателствата. Трябва да се провалиш, за да се изправиш и да продължиш отново да се състезаваш. Не очаквам от първия ден да съм на 100%. Трябва да работя всеки ден и да помагам на отбора“, добави MVP в Евролигата от миналия сезон.

Философията на треньора започва от защитата. Всички, включително и аз, трябва да бъдем солидни в тази част на играта. Изхождайки от нея, това трябва да е нашата идентичност. Точно това се опитвам да правя и аз. Надявам се да се получава добре“, каза още едно от новите попълнения на Кингс.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани