9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАМечтан старт за Везенков отвъд океана (видео)

Мечтан старт за Везенков отвъд океана (видео)

Българинът над всички за Сакраменто в неофициалния си дебют

Александър Везенков определено знае какво иска и как да го постигне. Българинът се представи много силно при неофициалния си дебют за Сакраменто, който обаче допусна поражение в първия си мач от предсезонната подготовка отвъд океана. Във Ванкувър „кралете“ отстъпиха на Торонто с 99:112.

206-сантиметровото крило се включи от пейката за селекцията на Майк Браун, но това не му попречи да се превърне в реализатор №1 за тима си в срещата. Александър Везенков отбеляза 12 точки за 12 минути на паркета в „Роджърс Арена“.

В добавка, MVP в Евролигата през миналия сезон остави на сметката на Кингс в неофициалния си дебют 2 борби и 1 асистенция. При стрелбата си от игра Александър Везенков бе 4/7, включително 2/4 от тройката и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите съотборници с двуцифрен точков актив финишираха още титулярите Кийгън Мъри и Харисън Барнс – по 11 точки.

Гари Трент Джуниър бе най-добър за Торонто с 22 точки. Скоти Барнс добави 15 и 7 борби. О Джи Онуноби приключи с 14 точки.

Следващият мач от подготовката преди новия сезон в НБА за Александър Везенков и Сакраменто ще бъде на 12 октомври от 5.00 ч. българско време. Тогава Спортист №1 на България за 2022 г. и новите му съотборници ще излязат срещу Лос Анджелис Лейкърс в „Хонда сентър“, в Анахайм.

СТАТИСТИКА ОТ ТОРОНТО – САКРАМЕНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани