7.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаВезенков под карантина, Олимпиакос падна в Евролигата (видео)

Везенков под карантина, Олимпиакос падна в Евролигата (видео)

Баскония прекъсна 13-годишна суша без успех в Пирея

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без Александър Везенков Олимпиакос допусна четвърта загуба в Евролигата, отстъпвайки на Баскония със 76:90. Гръцкият гранд има в актива си и 5 победи, като заема осмо място в класирането, докато испанският шампион се изкачи девети с баланс от 5-5.

И ОЩЕ: Българинът е под карантина, по информация на колегите от MAX Sport. През миналата седмица Олимпиакос обяви четири случая на коронавирус при играчи, което най-вероятно означава, че именно Александър Везенков е сред тях. От състава на „червено-белите“ отсъстват още Ливио Жан-Шарл, Василис Харалампопулос и Октавиъс Елис.

НАЙ-ДОБРИ: В отсъствието на Везенков Костас Слукас и Йоргос Принтезис отбелязаха по 15 точки за Олимпиакос. Хасан Мартин се отчете с 12 и 8 борби.

Зоран Драгич бе над всички за Баскония с 18 точки. Пиерия Хенри оформи дабъл-дабъл – 17 и 11 асистенции. Алек Питърс приключи с 16 точки и 5 борби.

ЛЮБОПИТНО: Шампионът на Испания прекъсна 13-годишна суша без успех при визитите си в Пирея, както и серия от 15 поредни загуби като гост на Олимпиакос в Евролигата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 декември Олимпиакос ще гостува на ЦСКА Москва, а ден по-късно Баскония ще спори с Анадолу Ефес.

СТАТИСТИКА ОТ ОЛИМПИАКОС – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани