3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт иска Деймиън Лилард

Голдън Стейт иска Деймиън Лилард

Уориърс дори имат готов вариант за оферта към Портланд

Голдън Стейт може да се опита да привлече в редиците си една от звездите в НБА Деймиън Лилард. Това съобщава The ​​Athletic.

Според информацията, в Уориърс вече са обсъдили с какво са готови да се разделят в замяна на гарда, ако се стигне до трейд. Офертата, която от Голдън Стейт са склонни да направят на Портланд включва Джеймс Уайзман, Андрю Уигинс, 7-ми и 14-ти избори в предстоящия на 29 юли драфт, както и бъдещ избор в първия кръг на драфта.

През последните седмици отвъд океана се заговори за различия между ръководството на Трейл Блейзърс и Деймиън Лилард, както и за напрежение между участника в 6 издания на Мача на звездите в НБА и феновете на клуба. Интерес към 30-годишния баскетболист има още от страна на Ню Йорк, Лейкърс, Маями и Филаделфия.

Деймиън Лилард има договор с Портланд до 2025 г. През следващия сезон той ще получи около $39 млн.

През 2020/2021 Деймиън Лилард оставя срещу името си средни показатели от 28.8 точки, 4.2 борби и 7.5 асистенции в 67 мача на Трейл Блейзърс от редовния сезон, както и средно по 34.3 точки, 4.3 борби и 10.3 асистенции в 6 двубоя от плейофите в НБА.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани