13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес ликува в Белград (видео)

Анадолу Ефес ликува в Белград (видео)

Макар и без няколко играчи, турският гранд не сбърка в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макар че бе без няколко играчи, които имат здравословни проблеми, Анадолу Ефес не срещна особени проблеми при визитата си в Белград. Турският гранд ликува срещу Цървена Звезда след 75:64 в двубой от 11 кръг в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Шейн Ларкин, за когото предстоят и мачове с националния отбор на Турция в евроквалификациите, поведе колоната на реализаторите за Анадолу Ефес с 18 точки и 5 асистенции. Адриен Моерман добави 17 и 9 борби. Крунослав Симон приключи с 11 точки.

Кори Уолдън бе най-резултатен за Цървена Звезда с 14 точки. Джордан Лойд остана с 10 и 5 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Гостите изнесоха страхотна трета четвърт, в която лимитираха съперника до 14 точки, отговаряйки с 27 и дръпнаха с 67:50. До финала Цървена Звезда се вдигна на щурм, но просто успя да намали разликата.

И ОЩЕ: Селекцията на Ергин Атаман е на шесто място в подреждането, като има в актива 6 победи и 4 загуби, докато “звездашите” са 13-ти с баланс от 4-7.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 декември Анадолу Ефес ще се изправи срещу Баскония, а ден по-рано Цървена Звезда ще гостува на Макаби Тел Авив.

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – АНАДОЛУ ЕФЕС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани