15.8 C
София
вторник, май 14, 2024
НачалоЕвропаВезенков: Липсата на някои играчи не е извинение

Везенков: Липсата на някои играчи не е извинение

Трябва да открием какво не е наред, споделя крилото на Олимпиакос

Липсата на някои играчи не е извинение. Трябва да открием какво не е наред, защото не играем добре от началото на годината. Не се залъгвайте, че в Гърция печелим лесно. Нека всеки погледне себе си в огледалото и да разбере какво се случва. Всички, които говореха за предимство и третото място в Евролигата, разбраха, че нищо не е лесно в този турнир и ако продължаваме така, не ни чака нищо добро. Идват два трудни мача в Испания„, заяви Александър Везенков след поражението от Цървена Звезда със 72:76.

Може да сме били извън форма срещу Фенербахче, когато бе първият ни мач за 2022 г. Ние обаче не сме единственият отбор на планетата, който се сблъсква с COVID-19. Той съществува навсякъде. Трябва да си видим грешките и да намерим ролите си в отбора. Когато има поражения, се губи увереност, колебаеш се, което се отразява и на играта. Загубите са много критични, особено в защита“, казва още крилото на Олимпиакос, който вкара 20 точки в коша на „звездашите“ в мач от 23 кръг в турнира на богатите.

Допуснахме много грешки и то в критични моменти. Опитахме да дадем какво можахме, за да ги поправим, но не успяхме. Трябва да променим това. Атмосферата в съблекалнята е добра, момчетата са много добри. Ще се измъкнем от всичко това, когато дойдат победите. Мога да ви уверя, че има много добра атмосфера в съблекалнята и всички трябва да сме заедно, за да променим случващото се„, завърши Александър Везенков.

Александър Везенков – основна заплаха за Цървена Звезда, но остана единствена (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани