10.2 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоНБАВезенков и Сакраменто сбъркаха в Портланд (видео)

Везенков и Сакраменто сбъркаха в Портланд (видео)

Крилото с 9 минути в игра срещу Трейл Блейзърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков и Сакраменто претърпяха второ поредно поражение в НБА. Българинът и отборът му не успяха срещу Портланд след 113:130 при визитата си в „Мода сентър“. „Кралете“ са с баланс от 17-12 и са шести в класирането на Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Крилото се появи в игра от пейката за Кингс, като остана на терена 9 минути. В тях 206-сантиметровият баскетболист овладя 1 борба и направи 1 асистенция, но не успя да се разпише.

От неговите колеги ДиАрън Фокс наниза 43 точки, от които 7 тройки, плюс 8 борби. Домантас Сабонис добави 34, 12 борби и 5 асистенции.

Анфърни Саймънс бе най-резултатен за Портланд с 29 точки. Дуоп Рийт се отчете с 25 и 9 борби. Малкълм Брогдън остана с 19 точки, 5 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-точни в стрелбата от тройката – 16/40 срещу 10/42 за Кингс. Освен това, Трейл Блейзърс спечелиха битката под двата ринга, след като грабнаха общо 46 срещу 40 борби за селекцията на Майк Браун.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 декември от 2.30 ч. българско време Сакраменто на Александър Везенков ще гостува на Атланта. За Портланд предстоят два мача със Сан Антонио на 29-ти и 30-ти.

СТАТИСТИКА ОТ ПОРТЛАНД – САКРАМЕНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани