20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАВезенков и Сакраменто паднаха в Хюстън (видео)

Везенков и Сакраменто паднаха в Хюстън (видео)

Българинът и отборът му допуснаха трето поражение в НБА през този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков и Сакраменто отстъпиха за трети път в НБА през този сезон. Българинът и отборът му не успяха срещу Хюстън след 89:107 при визитата си в „Тойота сентър“.

И ОЩЕ: Александър Везенков се включи от пейката за Кингс и остана в игра 11 минути, като в тях се отчете с 1 борба, 1 открадната топка и 1 чадър, но не успя да се разпише.

НАЙ-ДОБРИ: Малик Монк бе най-добър за „кралете“ с 18 точки и 7 асистенции. Харисън Барнс добави 13. Джавел МакГий приключи с 12 точки и 6 борби.

Дилън Брукс даде тон на Хюстън с 26 точки и 9 борби. По 21 вкараха Фред ВанВлийт (12 асистенции) и Джабари Смит Джуниър (11 борби). Алперен Шенгун финишира с 15 точки, 9 борби и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: 8 минути и половина преди края с тройка Малик Монк намали пасива на Кингс до три точки. След това Рокетс направиха серия от 10-2, включваща 6 точки на Дилън Брукс, за да дръпнат с 90:79 в средата на последния период. Въпреки усилията на Монк и на Харисън Барнс, два поредни далечни снаряда увеличиха аванса на Рокетс до 96:82 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Двата отбора ще се срещнат отново следващата седмица. Това ще се случи във вторник (7 ноември) от 3.00 ч. българско време.

СТАТИСТИКА ОТ ХЮСТЪН – САКРАМЕНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани