17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАБостън сдаде върха на Изток, след като падна от Ню Йорк (видео)

Бостън сдаде върха на Изток, след като падна от Ню Йорк (видео)

Джейсън Тейтъм бе изгонен след спор със съдия

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Серията на Бостън от три поредни успеха в НБА бе спряна. „Келтите“ загубиха при визитата си на Ню Йорк с 94:109, с което сдадоха върха в Източната конференция. Към момента Селтикс са с баланс от 44-18.

И ОЩЕ: MVP от последното издание на Мача на звездите отвъд океана Джейсън Тейтъм не завърши срещата. Баскетболистът на Бостън бе изгонен за първи път в кариерата си, след като изрази бурно претенциите си за неотсъдено срещу себе си нарушение. Това се случи 3.46 мин. преди края.

НАЙ-ДОБРИ: Малкълм Брогдън завърши с 22 точки за Бостън. Маркъс Смарт добави 19. Джейсън Тейтъм остана с 14 точки, 7 борби и 9 асистенции.

Джулиъс Рандъл и Имануел Куикли бяха най-добри за Никс с по 23 точки, като първият овладя и 7 борби. Джейлън Брънсън се разписа със 17.

КЛЮЧЪТ: Домакините поеха контрола над двубоя още във втората четвърт и никога не го дадоха на съперника. Разликата стана двуцифрена след паузата и се задържа такава, а Селтикс не успяха да я намалят заради ниския си процент в стрелбата от далечна дистанция (21.4%).

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 март Бостън ще бъде домакин на Кливланд, докато Ню Йорк ще играе срещу Бруклин.

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ЙОРК – БОСТЪН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани