13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаВезенков и Олимпиакос не издържаха срещу Монако (видео)

Везенков и Олимпиакос не издържаха срещу Монако (видео)

Българинът с 8 борби срещу отбора от Княжеството

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Пред погледа на изпълнителния директор на Евролигата Маршал Гликман Александър Везенков и Олимпиакос допуснаха седмо поражение през този сезон. Българинът и отборът му не успяха срещу Монако след 60:64 като гости в мач от 18 кръг в турнира на богатите. Гръцкият гранд има в актива си и 11 успеха, като заема пето място в класирането, докато селекцията от Княжеството е на втора позиция с баланс от 12-6.

НАЙ-ДОБРИ: 206-сантиметровото крило получи 22 минути в игра за Олимпиакос, в които се разписа с 4 точки, 8 борби и 1 асистенция. При стрелбата си той бе 2/3 от средно разстояние.

От неговите колеги Алек Питърс вкара 12 точки, докато Костас Слукас се отчете с 10.

Майк Джеймс бе най-резултатен за Монако с 19 точки и 5 борби. Алфа Диало финишира с 16.

КЛЮЧЪТ: Майк Джеймс бе точен за 61:59 41 секунди преди края, след като Олимпиакос на Везенков направи серия от 6-0. В следващата атака Костас Слукас не успя от средно разстояние, а успешен наказателен удар на Алфа Диало изведе Монако напред с 62:59. Костас Слукас върна 2 точки, но Майк Джеймс не сбърка и оформи крайното 64:60.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 януари Александър Везенков и Олимпиакос ще гостуват на Виртус Болоня, докато Монако ще играе срещу Цървена Звезда.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – ОЛИМПИАКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани