9.6 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаРеал отвя Цървена Звезда със силен финален щурм (видео)

Реал отвя Цървена Звезда със силен финален щурм (видео)

Испанският гранд излезе начело в класирането на Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Реал Мадрид излезе начело в класирането на Евролигата. Селекцията на Чус Матео се наложи над Цървена Звезда със 79:59 като гост в мач от 18 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Испанският гранд е с баланс от 12-6 на върха, докато „звездашите“ са с 9 успеха и 9 поражения и са 10-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Джанан Муса отбеляза 19 точки за Реал Мадрид, допълнени от 6 борби. Еди Таварес оформи дабъл-дабъл – 17 и 12 борби. Петър Корнели се разписа с 12 точки и 5 борби.

Неманя Недович бе най-резултатен за Цървена Звезда с 18 точки. Филип Петрушев се отчете със 17. Огнен Добрич остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините се държаха близо до съперника в продължение на 30 минути, но в последната четвърт Реал наложи волята си. Гостите от Мадрид лимитираха съперника до едва 8 точки, отбелязвайки 22, водени от Еди Таварес и Джанан Муса, за да достигат до крайното 79:59.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 януари Реал Мадрид ще гостува на АЛБА в Берлин, докато Цървена Звезда ще има за съперник Монако.

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани