16.8 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоЕвропаВезенков за Майк Браун: Оценявам интереса на Сакраменто, но сега ме интересува...

Везенков за Майк Браун: Оценявам интереса на Сакраменто, но сега ме интересува Олимпиакос

Дали ще гледаме крилото отвъд океана от есента, ще разберем след края на сезона

Александър Везенков сподели, че е напълно концентриран върху изявите си с Олимпиакос до края на настоящия сезон. Крилото каза това по повод визитата на треньора на Сакраменто в НБА Майк Браун в Двореца на мира и дружбата в Пирея за вчерашния двубой между гръцкия гранд и Фенербахче, спечелен от селекцията на Йоргос Барцокас с 84:72.

Оценявам техния интерес, но докато сезонът приключи, всичко, което ме интересува, е Олимпиакос. Умът ми е тук“, категоричен Бе Александър Везенков ПРЕД EUROHOOPS.

Сакраменто следи изявите на Спортист №1 на България за 2022 г. в последните месеци с екипа на Олимпиакос както в Евролигата, така и в гръцкия шампионат. „Кралете“ придобиха правата на българския национал за НБА от Кливланд през лятото на миналата година. През този сезон на няколко пъти представители на Кингс наблюдаваха на живо изявите на Александър Везенков.

Снощи самият Майк Браун обясни, че е доволен от видяното от представянето на Александър Везенков в срещата срещу Фенербахче. Специалистът е на мнение, че подписването с крилото през лятото е приоритет за Сакраменто.

27-годишният баскетболист е основен кандидат за приза MVP в Евролигата през 2022/2023, като записва средно по 17.2 точки, 6.8 борби и 1.8 асистенции в общо 38 мача на Олимпиакос.

Александър Везенков и неговите колеги от гръцкия гранд ще участват на Финалната четворка в турнира на богатите за втора поредна година. Двубоите от решителната последна фаза в Евролигата ще бъде между 19 и 21 май в Каунас, а как се чувства самият играч след важния успех, можете да прочетете тук

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани