4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Моите момчета дълго чакаха този момент

Васил Евтимов: Моите момчета дълго чакаха този момент

Черноморец ще бъде изненадата на шампионата, смята наставникът

„Искам да поздравя Балкан, защото същo играха много добре и мачът наистина беше на косъм. Единствената разлика е, че в продължението успяхме да поведем. Мисля, че на този етап, може би сме най-дорбе подготвеният отбор физически в България, все пак тренираме от юли. В този момент наистина се показахме, че сме по-добрият отбор. Искам да поздравя моите момчета, защото наистина чакахме тази победа от много дълго. Казах им, че искам да спечелим, за да зарадваме най-вече клуба и ръководството, защото играем за тях, и те наистина показаха сърцата игра“, коментира представянето на своя Черноморец треньорът Васил Евтимов.

Черноморец тресна Балкан след продължение (видео)

„В началото не ни вървеше тройката като цяло, дори процентът на стрелба на чужденците беше лош, но играхме много добре в защита и това се пролича. Както казах и преди, мисля, че Черноморец ще бъде изненадата на шампионата тази година и както видяхте победихме действащия шампион на България на техен терен. Много съм щастлив за моите момчета, които чакаха дълго време този момент“, допълни наставникът на „акулите“, които удариха ботевградчани с 87:79 след продължение.

„С Черно море сме играли два пъти преди сезона. Очаквам двубоят с тях да бъде оспорван, защото в тяхната зала се играе трудно. Искам този мач да го забравим. Аз като техен треньор ще направя всичко възможно да подготвя отбора за събота. Още утре вечер на тренировка започваме. Нека сега да се радваме на тази победа по пътя към Бургас, но утре трябва вече да забравим тази победа и оттук-нататък само да градим, да вървим само нагоре“, завърши Васил Евтимов.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани