12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: За следващия мач с Рилски ще направим корекции

Васил Евтимов: За следващия мач с Рилски ще направим корекции

За загубата поемам лично аз вината, коментира наставникът на Черноморец

„Искам първо да подчертая, че е изключително трудно да победиш отбор като Рилски спортист, когато ти вкарат 98 точки на собствен терен. Наистина имаха добър ден в стрелбата от тройката с успеваемост 55%, като имат 15 реализирани тройки. Това е изключително висок процент, трудно можем да ги победим. Те вкараха много трудни кошове. Като цяло съм доволен от моя отбор. За загубата поемам лично аз вината„, коментира наставникът на Черноморец Васил Евтимов след поражението от самоковци с 91:98 в среща от 3 кръг в НБЛ.

15 тройки стигнаха на Рилски спортист в Бургас (видео)

Със сигурност за следващия мач с Рилски спортист ще направим корекции в нашата защита, за да може да сме по-агресивни. Борбата е равна горе-долу, а нашата цел беше да загубим по-малко от 11 топки. Загубихме 10. Целта ни беше да ни вкарат по-малко от 80 точки. Наистина на полувремето ми се искаше да спечелим третата част. Така можеше да си дадем шанс да ги победим, но за съжаление третата част я загубихме. След това вече беше невъзможно да се върнем. Опитахме се, но просто времето накрая не ни стигна. Поздравявам Рилски. Ние ще се готвим за следващия мач срещу Спартак Плевен„, добави треньорът на бургазлии, чийто тим допусна първа загуба в шампионата през този сезон.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани