11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Много важна и добра победа за нас

Людмил Хаджисотиров: Много важна и добра победа за нас

Бяхме изморени, но успяхме да се групираме за този мач, заяви треньорът на Рилски спортист

„Бяхме изморени, но успяхме да се групираме за този мач. Очаквахме да е много труден, защото Черноморец играе много силно в нападение, има добър отбор и много добра селекция тази година. Започнахме много добре, поведохме. След това наши грешки им дадохa шанса да се върнат. Те играят на риска на бърза атака, но вкарват с добър процент. Мисля, че второто полувреме, особено третата част, играхме много агресивно и контролирахме по-добре темпото. Много важна и добра победа за нас„, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха на тима си над Черноморец с 98:91 в Бургас.

15 тройки стигнаха на Рилски спортист в Бургас (видео)

Имахме много грешки. Въпреки че победихме, аз не съм доволен от неща в нашата защита, за които трябва да работим, но реално нямаме време в момента с тези двубои. Въпрос е повече на ментална подготовка и чисто психически да коригираме неща по най-бързия начин, но пак казвам играхме с отборен дух, не се предадохме, контролирахме голяма част от нещата. Най-важното е, че дойдохме за победа и я взехме„, каза още наставникът на самоковци, които са с баланс от 3-0 в НБЛ.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани