19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаБУБА с победа и загуба от турнира от Европейската младежка лига в...

БУБА с победа и загуба от турнира от Европейската младежка лига в Истанбул

В последния си мач отборът на Ивайло Желев нямаше проблеми срещу БЕКО

Първа загуба записа отборът на БУБА Баскетбол за момчета до 15 години в Европейската младежка баскетболна лига. След две последователни победи на старта на 2023/2024, възпитаниците на Ивайло Желев отстъпиха в Истанбул пред унгарския Ратгебер Кошарбалда Академи с 68:90.

Кирил Димитров и Лазар Петров бяха най-полезни за столичани и се разписаха с по 15 точки. Димитров хвана и 5 борби и завърши с 3 асистенции, а Петров направи 6 асистенции. С 14 мача завърши Христо Вичев. С 12 точки и 12 борби се отличи Кристиян Занов.

Във втория мач за деня възпитаниците на Ивайло Желев се върнаха на победния път и надвиха повече от категорично сръбския БЕКО с 92:42. Великолепен мач изиграха Кристиян Занов, Христо Вичев и Борис Борисов. Занов вкара 21 точки и добави 14 борби и бе избран за MVP на мача. Вичев добави 20, а с 19 се отличи Борисов. С 10 точки се включи капитанът Лазар Петров.

ПрезGoogle
ИзточникBubabasket.eu
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани