18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАБруклин заключи седмото място в Източната конференция на НБА (видео)

Бруклин заключи седмото място в Източната конференция на НБА (видео)

Кевин Дюрант с трипъл-дабъл срещу Пейсърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин запази седмото си място в Източната конференция на НБА. Това се случи след победата на „мрежите“ над Индиана със 134:126 у дома, което ги изведе до баланс от 44-38 след последния им мач в редовния сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Кайри Ървинг завърши с 35 точки, 7 борби и 5 асистенции за Бруклин. Брус Браун добави 21 и 7 борби. С по 20 се разписаха Кевин Дюрант и Андре Дръмънд, като първият оформи трипъл-дабъл след 10 борби и рекордните за себе си 16 асистенции, докато вторият овладя и 13 борби за дабъл-дабъл.

Ошей Брисет бе най-добър за Индиана с 28 точки и 8 борби. Бъди Хийлд се отчете с 21 и 6 асистенции. Дуейн Уошингтън Джуниър остана с 18 точки.

КЛЮЧЪТ: Пейсърс заличиха пасива от 16 точки и чрез Тери Тейлър изравниха за 91:91 през третия период. Бруклин не се забави и воден от Кайри Ървинг и Кевин Дюрант отново излезе напред с 98:91. Въпреки опитите на гостите да се доближат до съперника, Нетс не отстъпиха инициативата в края.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В турнира за определяне на последните участници в плейофите в тази конференция Бруклин ще спори с Кливланд, който финишира осми. Двубоят ще бъде на 13 април. Другата среща ще бъде между Атланта и Шарлът.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ИНДИАНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани