1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългари в чужбинаНовият отбор на Константин Костадинов с план за подготовката

Новият отбор на Константин Костадинов с план за подготовката

Общо шест контроли ще има за българина и Паленсия през септември

Новият отбор на Константин Костадинов – Паленсия обяви програмата си за предсезонната подготовка. Испанският тим ще изиграе шест проверки преди старта на сезона в лига LEB Oro.

Първата контрола на тима на Константин Костадинов ще бъде на 11 септември срещу Естудиантес, в който е и Емил Стоилов. На 14 септември Паленсия ще гостува на Овиедо. Три дни по-късно пък е мачът срещу Порто.

На 23 и 24 септември Паленсия на Константин Костадинов ще участва на турнир, в който ще се включат още Реал Валядолид и Бургос. Последният тест за отбора на крилото ще бъде на 30-ти следващия месец срещу Гипускоа.

Тенерифе привлече Константин Костадинов (видео)

Най-вероятно Константин Костадинов ще пропусне част от подготовката на Паленсия, където бе преотстъпен от Тенерифе за новия сезон. Причината са ангажиментите на 19-годишния баскетболист към националния ни отбор, който се подготвя за предквалификациите за европейското през 2025 г., които ще се проведат в края на месеца, както и за шампионата на Стария континент през септември.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани