11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАБостън не се даде на Филаделфия, но остана без Джейлън Браун (видео)

Бостън не се даде на Филаделфия, но остана без Джейлън Браун (видео)

"Келтите" с 39-ти успех в НБА през 2022/2023

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън ликува за четвърти път в последните си пет мача в НБА. На свой терен „келтите“ отказаха Филаделфия със 106:99, достигайки до общо 39-ти успех в лигата през 2022/2023.

И ОЩЕ: Селтикс обаче останаха без една от основните си фигури Джейлън Браун, който получи фрактура на лицето след сблъсък под коша с колегата си Джейсън Тейтъм. Според последните информации, гардът може да пропусне и Мача на звездите в НБА, който ще бъде в края на следващата седмица.

НАЙ-ДОБРИ: Малкълм Брогдън и Дерик Уайт завършиха с по 19 точки за Бостън. Блейк Грифин и Грант Уилямс добавиха по 15, като последният овладя и 8 борби.

Джоел Ембийд бе най-добър за Филаделфия с 28 точки и 7 борби. Джеймс Хардън оформи дабъл-дабъл – 26 и 11 борби. Ди`Антъни Мелтън остана с 12 точки.

КЛЮЧЪТ: Селтикс имаха аванс от 11 точки в последния период, но серия от 8-0, дело на Матис Тайбъл и Джеймс Хардън, доближи Филаделфия на 3 точки. Бостън обаче издържа в края и чрез Джейсън Тейтъм, реализирал 12 точки в срещата, стигна до победата, оформяйки крайното 106:99.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 11 февруари Бостън ще бъде домакин на Шарлът, докато Филаделфия ще излезе срещу Ню Йорк.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани