9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАПортланд отказа Мемфис за минута (видео)

Портланд отказа Мемфис за минута (видео)

Деймиън Лилард навъртя 42 точки за Трейл Блейзърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Портланд регистрира четвърти успех в последните си пет мача в НБА. Трейл Блейзърс се наложиха над Мемфис със 122:112 като гости, с което достигнаха до общо 25-тата си победа през сезона в НБА.

НАЙ-ДОБРИ: Деймиън Лилард се развихри за Портланд и се разписа с 42 точки, включително 5 тройки, плюс 8 борби и 10 асистенции. Анфърни Саймънс добави 26. Джеръми Грант се отчете с 18 точки преди да напусне игра със сътресение.

Джа Морант бе добър за Мемфис с 32 точки, 9 борби и 12 асистенции, като бе 13/18 при стрелбата си от фаул линията. Джерън Джаксън Джуниър финишира с 18 и 7 борби. Дезмънд Бейн остана със 17 точки.

КЛЮЧЪТ: Две минути преди края на таблото присъстваше равенство за 109:109, но то не се запази дълго. Деймиън Лилард, Анфърни Саймънс и Дро Юбанкс бяха точни в следващите 60 секунди, за да изведат Портланд напред със 117:109 и това се оказа достатъчно.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 4 февруари Портланд ще има за съперник Вашингтон, докато ден по-рано Мемфис ще играе срещу Кливланд.

СТАТИСТИКА ОТ МЕМФИС – ПОРТЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани