10.2 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоЕвропаБорислава Христова най-добра за Сепси срещу Фенербахче в женската Евролига (видео)

Борислава Христова най-добра за Сепси срещу Фенербахче в женската Евролига (видео)

Българката реализира 16 точки за своя тим

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Борислава Христова и Сепси не успяха за 11-ти път в женската Евролига този сезон. Отборът на българката загуби от лидера в група А Фенербахче с 49:82 в последния си домакински мач.

И ОЩЕ: Румънският първенец има в актива си и 2 победи, като се нарежда на седма позиция в своята група. „Фенерите“ са на върха с баланс от 11-2.

НАЙ-ДОБРИ: Борислава Христова бе най-добра за Сепси в срещата, след като регистрира 16 точки, 3 борби и 1 открадната топка за 36 минути в игра. При стрелбата си националката бе 6/11 от средно разстояние, 1/2 от тройката и 1/3 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От нейните съотборнички Морган Грийн приключи с 12 точки, 6 борби и 5 асистенции. Маша Янкович вкара 11.

Нафиса Колиър бе най-резултатна за Фенербахче с 21 точки и 8 борби. Ема Месеман завърши с 16 и 5 борби. С по 10 точки допринесоха Алпери Онар, Севги Узун и Кейла МакБрайд. 

КЛЮЧЪТ: Гостенките бяха по-добри в стрелбата от игра – 47.3% срещу 34.5% за Сепси. Освен това, турският състав направи и повече асистенции – 23 срещу 13 завършващи подавания за Борислава Христова и тима й.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващата седмица за Сепси предстои последен двубой в турнира за този сезон. На 30 януари Борислава Христова и компания ще имат визита на АСВЕЛ във Франция. 

СТАТИСТИКА ОТ СЕПСИ – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани