11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориБорислава Христова: Вкарахме 80 точки на Сърбия, което само говори за потенциала...

Борислава Христова: Вкарахме 80 точки на Сърбия, което само говори за потенциала на този отбор

С доста повече тренировки като колектив ще имаме и доста по-добри резултати, каза още националката

Борислава Христова сподели впечатленията си от представянето на българския национален отбор в квалификациите за европейското за жени. Ето и какво бе мнението на националката:

След първия мач, който изиграхме в Белград, искахме да излезем доста по-мотивирани, защото не мисля, че това бе нашата игра там. Въпреки че мачът нямаше значение за класирането, ние искахме да излезем и да оставим сърцата си на игрището. Играем в България – доста фенове дойдоха, за което искам да им благодаря. Вкарахме 80 точки на Сърбия, което само говори за потенциала на този отбор. Не се справихме с някои неща в защита.“

Това подмладяване помага на младите да се изявяват и да надграждат с всеки изминал мач. Този двубой показа едно израстване в сравнение с предишните, които изиграхме. Смятам, че с доста повече тренировки като колектив ще имаме и доста по-добри резултати. Просто ни трябва повече време заедно, за да се обработим. Доста по-здраво трябва да подхождаме, за да можем да бъдем на нужното европейско ниво”, каза още Борислава Христова.

България загуби от Сърбия в последния си мач от евроквалификациите (видео)

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани