Бойко Миленков: Успяхме да се извадим от тежкa ситуация

Нямаме тази възможност да тренираме и да се готвим нормално, допълни наставникът на Берое

466

Берое спечели българския дуел в Балканската лига, след като надви Левски с 85:82. Ето как анализира срещата треньорът на старозагорци Бойко Миленков: 

„Основната задача бе да преодолеем умората, която имаме, предвид късия състав. През първото полувреме претърпяхме физическа криза и бяхме по-лежерни. Всеки искаше, но не се чувстваше добре. През второто полувреме преодоляхме този проблем и всеки даде всичко от себе си. Успяхме да се извадим от тежкa ситуация и да победим с подкрепата на публиката в залата„, заяви наставникът на Берое. 

„Доволен съм до момента. Балканската лига на моменти ни вреди, на моменти ни помага. Когато сме в гъст цикъл тя вреди по някакъв начин, защото са много мачове. В момента по-скоро тепърва навлизаме в такъв. С тази победа смятам, че Балканската лига ни помогна, защото всяка една победа е хубава за самочувствието на отбора, състезателите, да си повярваме. Още повече победихме Левски, който е изключително подреден, силен отбор, с добър треньор за мен. Със сигурност в случая Балканската лига ни помогна„, каза още Бойко Миленков. 

Реално предния мач играхме 5 на 5 в Плевен. Едва сега в този мач също играем 5 на 5. За момента нямаме тази възможност да тренираме и да се готвим нормално. Надявам се да 2-3 дни да имаме. Корнелиъс Хъдсън напусна и ни трябва малко време да реагираме. Ще има нови хора в отбора“, допълни той. 

Имаме много важен мач с Шумен в неделя. Там загубихме с кош в последната секунда. Концентрирани сме максимално„, завърши Бойко Миленков. 

Тройка на Дарин Иванов даде разликата в българския дуел в Балканската лига (видео)

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКБерое/Фейсбук
Предишна статияЛюбо Минчев: Трябва само да се работи
Следваща статияЕвропейско за девойки до 18 г. отново в София
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."