Георги Боянов: Нападението за мен не е важно, в защита се показва дали си мъж или не

Извинявам се на публиката, която дойде в залата, казва крилото на Черноморец

595

Вижда се и отвън, че сме изцяло нов състав. Започнахме скоро да работим заедно. Имахме проблеми с много контузени. Вижда се, че химията тотално я няма в отбора. Това ни е основният проблем. Аз смятам, че всички се опитват да се раздават на терена. Понякога баскетболът е малки детайли, а ние днес в тези детайли бяхме адски зле. Надявам се с времето да се подобряваме. В началото на годината изглеждахме по един начин, а сега все едно е нов отбор в НБЛ„, каза баскетболистът на Черноморец Георги Боянов след загубата от Левски с 69:96.

От подобни ситуации се излиза с мъжкарство, биткаджийство и даваш всичко от себе си, за да победиш. Ако изглеждаме в момента бездушно, това е най-лошото, което можем да направим. В следващите мачове трябва да повишим тона в защита, нападението за мен не е важно. В защита се показва дали си мъж или не. С Андрей Иванов ставаме много по-мобилни и това със сигурност ще ни помогне да можем да правим повече смени, да сме по-агресивни. Трябва време той да се адаптира, а ние трябва да му помогнем. Защитата ни е тотална трагедия„, добави крилото, който вкара 22 точки за бургазлии.

Адски благодарен съм на публиката, която дойде в залата, въпреки това, което продуцирахме. Извинявам се от мое име и от името на отбора. Следващият мач няма да изглеждаме така, най-вече в защита„, завърши Георги Боянов, който грабна и 7 борби.

Левски спечели дуела за 3-то място в края на втория етап в НБЛ

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияИвица Радич: Моята мотивация да работя са отборът и феновете
Следваща статияТити Папазов: Отстояхме един труден момент
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."