6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Лоша игра, всички видяха

Бойко Миленков: Лоша игра, всички видяха

Не правя трагедии, коментира наставникът на Берое

Лоша игра, всички видяха. Просто след първите две победи бяхме на гребена на вълната и имаше доста голяма емоция. Със сигурност още не сме готови за по- сериозни сблъсъци. Спартак е с доста опитен и подреден състав. На моменти бяха доста агресивни. Разбиха нашето нападение“, коментира наставникът на Берое Бойко Миленков след загубата от плевенчани с 68:93 в мач от НБЛ.

„Допуснахме много грешки, като голяма част от тях елементарни. Но смятам, че това до голяма степен се дължи на факта, че закъсняхме с тренировъчния процес. Не сме готови физически. Когато някой отбор ни натисне, не сме готови да отговорим. Не правя трагедии, не правя драми. В четвъртък имаме тежък мач в Шумен. Ако подходим по същия начин – лежерно, това означава, че не сме готови за сблъсъка и ще имаме проблеми и там“, каза още треньорът на старозагорци, които допуснаха първо поражение в шампионата през 2022/2023. 

Спартак не подмина грешките на Берое

Ето и какво бе мнението за срещата на баскетболиста на Берое Дариъс Хол, който отбеляза 11 точки в срещата:

„Просто не бяхме в залата. Главите ни ги нямаше. Не ни се получи нито защитата, нито нападението. Искахме много да спечелим и това като че ли ни скова.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани